Quiltstoffen kopen

Maak je graag prachtige quilts die een verhaal vertellen of afgestemd zijn op de ontvanger? Dit komt het best tot resultaat met de juiste stoffen. Bij Stitch & Zo kun je diverse quiltstoffen kopen voor het maken van patchwork dekens. Wij bieden je een ruime keuze in patronen, kleuren en thema’s. Of je nu een quilt maakt als kerstcadeau of een quilt voor een pasgeboren kleinkind, bij ons kun je quiltstoffen kopen voor iedere gelegenheid. Dankzij onze grote voorraad zijn onze betaalbare quiltstoffen ook nog eens snel leverbaar!

Bekijk hier het aanbod aan quiltstoffen

Quiltstoffen kopen

Quiltstoffen kopen van gespecialiseerde merken

De quiltstoffen van Stitch & Zo zijn allemaal van hoge kwaliteit. We kunnen je diverse stoffen van verschillende merken leveren. Bernatex, Free Spirit en In the beginning Fabrics zijn een aantal van de ontwerpstudio’s waar we quiltstoffen van hebben. Zo kun je bij ons ook quiltstoffen kopen van de merken Makower, Moda Fabrics, Tilda Stoffen en Windham Fabrics. Dit zijn allemaal ontwerpstudio’s die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en maken van quiltstoffen.

Quiltstoffen met verschillende thema’s

We hebben uiteraard niet alleen stoffen van verschillende merken, maar ook stoffen met verschillende thema’s. Zo kun je quiltstoffen kopen die ontworpen zijn voor quilts voor kinderen of baby’s. Daarnaast hebben we ook diverse stoffen beschikbaar voor mensen van alle leeftijden. Denk hierbij aan thema’s rondom de feestdagen, de seizoenen of soorten patronen. In ons grote assortiment vind je veel kleuren en patronen die je naar eigen smaak aan elkaar kunt quilten.

Bekijk onze quiltmaterialen

Alle quiltmaterialen vind je bij Stitch & Zo

Als je wilt quilten, is het niet alleen noodzakelijk om quiltstoffen te kopen, maar heb je ook andere benodigdheden nodig. Bij Stitch & Zo vind je daarom ook diverse fournituren in Amsterdam. Specifiek voor het quilten kun je quiltlinialen van Creative Grids vinden of een rolmes bestellen om quiltstoffen mee te snijden. Uiteraard hebben we ook diverse markeerstiften en lijmpennen om het quilten makkelijker te maken. Met spelden van de merken Bohin, Clover, Magic Pins en Prym kun je jouw quiltmaterialen compleet maken.

Betaalbare quiltstoffen van hoge kwaliteit

Overweeg je om quiltstoffen te kopen bij Stitch & Zo? Dan profiteer je niet alleen van ruime keuzeopties, maar ook van een snelle levertijd. Al onze stoffen zijn van hoge kwaliteit, waardoor de quilt lang mooi blijft, zelf bij herhaaldelijk wassen. Ondanks de hoge kwaliteit van de quiltstoffen, geniet u wel van onze betaalbare prijzen. Onze betaalbare prijzen en snelle levertijd zijn ook van toepassing op onze andere producten. Zo kun je bij ons ook betaalbare ritsen kopen.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Stitch & zo quiltstoffen en fournituren voor quilten en tassen | sitemap | rss