Fournituren Amsterdam

Houd je van naaien of quilten? Dan heb je uiteraard diverse hulpmiddelen nodig om een mooi resultaat te leveren. Bij Stitch & Zo kun je terecht voor al je fournituren in Amsterdam. Of je nu een tas maakt of machinaal gaat quilten, we hebben alle benodigde praktische materialen in ons assortiment. We hebben een divers assortiment en een grote voorraad, waardoor veel van onze producten snel leverbaar zijn. Bovendien kun je altijd kwaliteit verwachten. Onze fournituren in Amsterdam zijn namelijk van hoge kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs!

Bekijk ons aanbod fournituren


Fournituren Amsterdam

 

Fournituren in Amsterdam voor knippen, snijden en meten

We hebben een zeer groot en divers assortiment. Zo kun je bij Stitch & Zo niet alleen alles vinden voor het knippen en snijden van materiaal, maar ook voor het meten. Je kunt bijvoorbeeld quiltstoffen meten met een van de verschillende quiltlinialen. De juiste maat kun je vervolgens aftekenen met een van onze markeer- of verdwijnstiften.

Fournituren in Amsterdam voor naaien en machinaal quilten

Ons diverse assortiment met fournituren in Amsterdam is uiteraard niet compleet zonder materialen voor het naaien en machinaal quilten. Zo kun je bij ons kiezen uit meerdere vingerhoeden, linten en banden. Maar we hebben ook knoopjes en lijmpennen om je project van details te voorzien. Voor het machinaal quilten hebben we diverse linialen in unieke vormen voor een eigenzinnig resultaat.

Bekijk onze quiltmaterialen

Quilten met de juiste fournituren in Amsterdam

Bij Stitch & Zo kun je veel fournituren in Amsterdam vinden voor het quilten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld betaalbare quiltstoffen kopen, maar ook spelden en rolmessen. Uiteraard hebben we quiltboeken voor inspiratie of instructies voor een prachtig patroon. We hebben boeken voor zowel machinaal quilten als gewoon quilten. Ook hebben we diverse quiltpakketten met een speciaal afgestemde samenstelling van quiltstoffen

Bestel fournituren bij Stitch & Zo en geniet van snelle levering

Je kunt ook bij ons terecht voor diverse fournituren in Amsterdam voor het maken van tassen. Zo kun je diverse soorten ritsen kopen en andere sluitingen bestellen. Met onze sluitingen en ritsen blijft je zelfgemaakte tas lang functioneel. Al onze fournituren in Amsterdam zijn namelijk van hoge kwaliteit. Je kunt er dus op vertrouwen dat de materialen lang mee gaan. Voor deze hoge kwaliteit hanteren we wel betaalbare prijzen. Zo blijft naaien en quilten een leuke en betaalbare hobby.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Stitch & zo quiltstoffen en fournituren voor quilten en tassen | sitemap | rss

ONTVANG 10% KORTING MET CODE ZOMER24